Gresie pentru toate gusturile oferita de Negev

Gresie – unul dintre materialele optime pentru casa ta

Gresia este unul dintre materialele des folosite pentru decorarea unei case datorita multitudinii de culori, forme si tipuri existente. Folosind gresie si faianta pentru amenajarea casei, poti da frau liber imaginatiei si poti crea un interior personalizat si unic, in functie de preferinte, gusturi, exigente. Fie ca este vorba despre bucatarie, baie, hol sau alte incaperi si, de ce nu, chiar si veranda, cele mai bune alegeri, atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al fiabilitatii sunt reprezentate de gresie, marmura sau granit.

Gresie de calitate inalta oferita de Negev

Negev produce, comercializeaza si importa o gama larga de produse unicat inclusiv placi de gresie pentru interior si exterior, pentru piscine si pentru fatade, astfel incat clientii beneficiaza de o paleta vasta de culori , modele, tipuri si forme din care le pot alege pe cele care se potrivesc cel mai bine gusturilor lor. Pe langa proprietatile estetice, produsele Negev sunt, de asemenea, calitative si rezistente, asigurand un trai de durata proiectelor la care doriti sa le folositi, compania focusandu-se asupra dezvoltarii unui concept de calitate cuprinzator si asupra mentinerii stabilitatii preturilor. Astfel apelati cu incredere la produsele Negev atunci cand pentru decorarea casei aveti nevoie de gresie.

Copy of Black Friday Site
novo-imagine-gemstone
imagine canvas_beige
baie negev

About us

Everything that you want to know about us

Negev, Israel's leader in design concepts for both construction industry and interiors, was founded in 1969 by Packer Plada Ltd. Negev became a public company in 1987 and its shares are traded in the TE Stock exchange (Pacer Plada Ltd., controlled by Africa Israel and the Packer family hold 70% of the shares). Today Negev is controlled by Africa Israel Industries (former Packer Plada) that holds 74.2% of the shares. Psagot holds 9.48%. Harel holds 5.67%. The rest holds the public. The company, initially Negev Ceramics Ltd., is the sole producer of Porcelain tiles in
read more